Σελίδες

Home » » Στην Τουρκία ο Τζεμπούρ; -RedOrDead

Στην Τουρκία ο Τζεμπούρ; -RedOrDead

Written By NikosASA3 on Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 | 10:11 π.μ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο Ράφικ Τζεμπούρ την Κυριακή (7/7) επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ και βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στον σύλλογο της Προύσσας.


Μάλιστα την Κυριακή (7/7), δημοσίευμα της ιστοσελίδας "www.bursahakimiyet.com" υποστηρίζει πως ο "τρομοκράτης" βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της τουρκικής ομάδας και είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπούρσασπορ, προκειμένου να αγωνίζεται με τα χρώματα τη φανέλα της από την επόμενη σεζόν!

"Ο Τζεμπούρ βρίσκεται στην Τουρκία μαζί με μέλος της οικογένειας του και περιηγήθηκε στην Προύσσα αλλά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ, που θέλει να διαπραγματευθεί με τον παίκτη και να τον φέρει στην ομάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα που δεν είναι το μοναδικό στην γειτονική χώρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και αλγερινή ιστοσελίδα "www.lagazettedufennec.com", που αναφέρει επίσης πως ο Τζεμπούρ βρίσκεται στην Τουρκία προκειμένου να διαπιστώσει τον τρόπο ζωής στην Προύσσα.

"Ο Τζεμπούρ είναι αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, όπου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ, που θέλει να πάρει την υπογραφή του παίκτη. Παρών είναι και μέλος της οικογένειας του Αλγερινού φορ, που θέλει να δει τον τρόπο ζωής στην συγκεκριμένη πόλη".

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την πρώτη τους φετινή συγκέντρωση την Κυριακή 7/7 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ωστόσο ο Τζεμπούρ έχει λίγες μέρες άδεια παραπάνω εξαιτίας της συμμετοχής του στα ματς της Εθνικής Αλγερίας μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Πλέον απομένει να δούμε αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί των ΜΜΕ σε Τουρκία και Αλγερία, όσον αφορά μια πιθανή μετακίνηση του 30χρονου φορ των ερυθρολεύκων στην Μπούρσασπορ.

ΠΗΓΗ: Red Planet
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου