Σελίδες

Home » » Απέσυρε το ενδιαφέρον για Μαυροκεφαλίδη ο Ολυμπιακός

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Μαυροκεφαλίδη ο Ολυμπιακός

Written By Κόκκινη Κυριαρχία on Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 | 8:32 π.μ.



Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και εξετάζει άλλες λύσεις για την θέση του ψηλού που θα πλαισιώσει τους Σίμονς, Μαυροειδή και Ντάνστον. Πως έχουν τα δεδομένα και τι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Το RedPlanet.gr έχει το ρεπορτάζ.







Ένας από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για την θέση "5" ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Και λέμε "ήταν", γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες του RedPlanet.gr, η ΚΑΕ αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ-σέντερ.




Οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον παίκτη, ύψους 1εκ. ευρώ για δύο χρόνια, όμως η "σφήνα" της Φενέρμπαχτσε και τα 500.000 ευρώ παραπάνω που έδινε στον Μαυροκεφαλίδη για το ίδιο διάστημα συνεργασίας "πάγωσαν" τις εξελίξεις. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επανήλθε για τον 29χρονο άσο με βελτιωμένη πρόταση (στα 1.3 εκ. ευρώ για κλειστό διετές συμβόλαιο), ωστόσο και πάλι δεν πήρε απάντηση από την πλευρά του παίκτη.




Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους Πρωταθλητές Ευρώπης να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Μαυροκεφαλίδη καθώς αφενός δεν πήραν απάντηση, αφετέρου θέλουν να "τρέξουν" τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, τουλάχιστον όσον αφορά την γραμμή των ψηλών της ομάδας.




Αν υπάρχει περίπτωση να ανατραπούν τα δεδομένα για τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ-σέντερ; Πιθανότατα ναι, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η πλευρά του παίκτη και αποδεχθεί τους βασικούς όρους της συμφωνίας που έχει ήδη προτείνει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.






Μια κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά Μαυροκεφαλίδη θα μπορούσε να αλλάξει την τροπή της υπόθεσης και να φέρει τον 29χρονο σέντερ ξανά στον Πειραιά.




Ο Ολυμπιακός προς το παρόν λοιπόν μοιάζει να στρέφεται σε άλλες λύσεις και εξετάζει την περίπτωση απόκτησης άλλου ψηλού παίκτη που θα έρθει να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες.




Μια δυνατή υποψηφιότητα είναι ως γνωστόν αυτή του Πολ Ντέιβις, του Αμερικανού σέντερ της Χίμκι, που έκανε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι με τον ρωσικό σύλλογο. Η περίπτωση του Ντέιβις έχει αρκετές (οικονομικές κυρίως) δυσκολίες, αλλά μετά την διαμορφωθείσα κατάσταση στο θέμα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο Ολυμπιακός θα το παλέψει για την απόκτηση του.




Πηγη redplanet
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου