Σελίδες

Home » » «Συμφωνία με Σπανούλη»

«Συμφωνία με Σπανούλη»

Written By Κόκκινη Κυριαρχία on Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 | 11:44 π.μ.

























Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «www.encestando.es» οι «μπλαουγκράνα» περιμένουν να κλείσουν τον V-Span καθώς έχει ήδη απορρίψει την Φενέρμπαχτσε, δεν θα ανανεώσει στον Ολυμπιακό ενώ θεωρούν πως προτιμάει την πρότασή τους από αυτή την ΤΣΣΚΑ μολονότιο οι Ρώσοι προσφέρουν περισσότερα χρήματα!
Το ίδιο δημοσίευμα επικαλείται διάφορες πηγές της Μπαρτσελόνα της οποίας οι άνθρωποι είναι βέβαιοι για τη μεταγραφή του Σπανούλη τις επόμενες μέρες. Μάλιστα κάνει λόγο για αρχική συμφωνία του παίκτη με τον καταλανικό σύλλογο αφού η Μπάρτσα κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση. Η πρώτη της πρόταση ήταν περίπου για δύο εκατ. καθαρά τον χρόνο.
Απομένουν κάποια τυπικά θέματα για την εφορία κτλπ, αλλά πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Ελληνας παίκτης θα είναι στις επόμενες μέρες στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ».


Επιπλέον, αναφέρεται πως η πρόταση της ΤΣΣΚΑ είναι μεγαλύτερη, στα 2.8 εκατ. ευρώ αλλά ο Σπανούλης ήταν από την αρχή ξεκάθαρος πως προτιμούσε τη Μπάρτσα και δεν υπολογίζει τόσο την διαφορά στο οικονομικό. Επιπλέον ένα άλλο κλειδί στην υπόθεση είναι το γεγονός πως η Μπάρτσα έχει ρόστερ και μπάτζετ για πρωταθλητισμό. Μάλιστα σύντομα θα ανακοινώσει ένα νέο χορηγό και στην Βαρκελώνη αισιοδοξούν πως θα είναι ανάμεσα στους ισχυρούς διεκδικητές της Ευρωλίγκας.


Τέλος, αναφέρεται πως ο Σπανούλης έχει αποφασίσει εδώ και εβδομάδες να φύγει από την Ελλάδα και θα ενημερώσει τον Ολυμπιακό πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Θα μπορούσε να πάει στην Φενέρμπαχτσε αλλά αυτό τελικά δεν θα γίνει γιατί η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον οποίο έχει κακές σχέσεις. Επίσης, η Γαλατάσαραϊ δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα για να τον αποκτήσει.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου