Σελίδες

Home » » Προς δανεισμό ο Πίνο

Προς δανεισμό ο Πίνο

Written By NikosASA3 on Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 | 8:02 π.μ.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να παραχωρήσει δανεικό τον Χουάν Πάμπλο Πίνο ενόψει της νέας περιόδου. Καμία πρόταση της Κιέβο δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής στον Πειραιά για τον Γκρέκο.

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Ο Κολομβιανός έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο πρόθεση της ομάδας είναι να παραχωρηθεί δανεικός, πιθανότατα σε σύλλογο της Λατινικής Αμερικής και προφανώς θα τσεκαριστεί η παρουσία του κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.



Είναι γνωστό πως ο Μίτσελ δεν... τρελαίνεται για τον Πίνο, όχι από πλευράς αγωνιστικής αξίας αλλά εξαιτίας του δύσκολου χαρακτήρα που έχει ο 26χρονος κυνηγός. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο Κολομβιανός έχασε την πτήση από την πατρίδα του και δεν πρόλαβε να δώσει το παρών στην "πρώτη" των ερυθρολεύκων την Κυριακή (7/7) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας επίσης ξεκαθάρισαν πως παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα από την Ιταλία, μέχρι στιγμής στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία πρόταση της Κιέβο για τον Λεάντρο Γκρέκο.


ΠΗΓΗ: Red Planet
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου