Σελίδες

Home » » Ανανέωση για ΛΟ

Ανανέωση για ΛΟ

Written By Κόκκινη Κυριαρχία on Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 | 1:42 π.μ.




Μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τον Έισι Λο βρίσκεται ο Ολυμπιακός..




Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και αν δεν υπάρξουν θεαματικές ανατροπές, ο Αμερικανός θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού και την νέα αγωνιστική περίοδο.










Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών διεξάγονται μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι όσο ο παίκτης, όσο και η διοίκηση του συλλόγου επιθυμούν πραγματικά την συνέχιση της συνεργασίας.




Ο Λο, θεωρείτια και όχι άδικα, ως ένας βασικός κρίκος στην αλυσίδα των επιτυχιών του Ολυμπιακού τα τελευταία δύο χρόνια, ο Μπαρτζώκας εκτιμά πάρα πολύ το ταλέντο του, την ικανότητά του στον χειρισμό της μπάλας, τις εκτελεστικές δυνατότητες καθώς και τον τρόπο με τον οποίο τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. επίσης στα υπέρ του είναι ο εξαιρετικός του χαρακτήρας και το γεγονός ότι ουδέποτε έχει δώσει αφορμές για αρνητικά σχόλια.




Η απώλειά του,στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναικό είναι δεδομένο ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην αρνητική εξέλιξη της σειράς, που στοίχισεν στους Πειραιώτες τον εγχώριο τίτλο.




Επίσης, ο Λο θεωρείται εξαιρετικός παρτενέρ του Σπανούλη κι ίσως να είναι κι αυτός ένα επιπλέον λόγος να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Αμερικανό.




Οι πιό αισιόδοξοι μάλιστα αναμένουν θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης εντός των προσεχών ωρών, κάνοντας λόγο για . . . σχεδόν τελειωνένη συμφωνία.

Πηγή:RED CAMPEON.GR
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου