Σελίδες

Home » » Δείτε πως ο υποδέχθηκαν τα ξένα ΜΜΕ, και ειδικά αυτά της Ισπανίας, την είδηση για την διαφαινόμενη παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό.

Δείτε πως ο υποδέχθηκαν τα ξένα ΜΜΕ, και ειδικά αυτά της Ισπανίας, την είδηση για την διαφαινόμενη παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό.

Written By Κόκκινη Κυριαρχία on Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 | 3:30 π.μ.





Όλα δείχνουν πως Ολυμπιακός και Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα (τρία;) χρόνια, καθώς στο μαραθώνιο ραντεβού της Παρασκευής (5/7) οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο αρχηγός της ομάδας μετά από 4 ώρες συζητήσεων, βρίσκονται μια ανάσα μακριά από την οριστική συμφωνία που θα διατηρήσει τον ηγέτη των ερυθρολεύκων στην οικογένεια του μπασκετικού Θρύλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός αυτό είχε διεθνή αντίκτυπο καθώς τα ξένα ΜΜΕ είχαν ασχοληθεί επισταμένως με την υπόθεση παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά (συν τα "αντικειμενικά" ελληνικά βεβαίως βεβαίως...) έστελναν τον "V-Span" σε Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή ακόμη και Γαλατάσαραϊ.



Ειδικά στις Καταλανικές εφημερίδες επικρατεί μεγάλη απογοήτευση καθώς θεωρούσαν σχεδόν σίγουρη την παρουσία του Σπανούλη στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν






Τα ξένα ΜΜΕ

Sport (καταλανική εφημερίδα): "Ο Σπανούλης δεν έρχεται στην Μπάρτσα"



Mundo Deportivo (καταλανική εφημερίδα - ηλεκτρονική έκδοση): Σπανούλης: "Είμαι κοντά στο να ανανεώσω με τον Ολυμπιακό"

Sportando.net (ιταλική ιστοσελίδα): "Ο Βασίλης Σπανούλης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό"

Πηγή Redplanet
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου