Σελίδες

Home » » Για την ενημέρωση και τις φήμες

Για την ενημέρωση και τις φήμες

Written By Κόκκινη Κυριαρχία on Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 | 1:58 π.μ.








Καλημέρα αδέλφια

Κάθε πρωί που ξυπνάω έχω το ελάττωμα να κοιτάω στο ίντερνετ τα πρωτοσέλιδα του τύπου για την ομάδα μας καθώς και ότι άλλο μπορώ να βρω που ενδιαφέρει την ομάδα. Βέβαια η εμπιστοσύνη μου στο τύπο εχει κλονιστεί εδώ και πολλά χρόνια.

Θα σας πω μια ιστορία από τα χρόνια που ήμουν στην πόλη που μεγάλωσα. Η πόλη αυτή έχει μια καλή ομάδα η οποία φέτος θα παίζει β εθνική(ναι πάνω από αεκ). Τότε πήγαινα συνεχεία στο γήπεδο η ομάδα έπαιζε στην γ εθνική. Την επόμενη μέρα βλέπαμε την κριτική των παικτών στην τοπική εφημερίδα και κυριολεκτικά μας έπεφταν τα μαλλιά. Ο χειρότερος παίκτης ήταν πάντα ο καλύτερος και έτριβα τα μάτια μου. Βεβαία μετά από σχετικό ψάξιμο έμαθα οτι ο συγκεκριμένος έπαιρνε ένα πεντοχίλιαρο(σε δραχμές) από κάποιους παίκτες της ομάδας για να γράφει τι υπερπαίκτης είναι. Στο τέλος έπεφτε το απαραίτητο δούλεμα στον δημοσιογράφο ο οποίος τυχαίνει πλέον να γράφει για τα τοπικά σε μεγάλη εφημερίδα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόταν σε μεγαλοδημοσιογράφους. Μάλλον ζούσα στο παράδεισο. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν μεγαλοδημοσιογράφοι που έχουν να πατήσουν χρόνια στο γήπεδο και όμως πληρώνονται αδρά για να λένε πληροφορίες από ίντερνετ, έμαθα για δημοσιογράφους που δουλεύουν με μάνατζερ, έμαθα για δημοσιογράφους εκπροσώπους τύπου.

Όμως τελευταία το πράγμα εχει παραγίνει με συγκεκριμένη ομάδα μεγάλη(όπως θέλει να λέγεται) του βορρά. Εκεί οι δημοσιογράφοι δουλεύουν με το εξής περίεργο στυλ. Δίνεται μια είδηση ότι ο χ παίκτης ενδιαφέρει την ομάδα μας και ότι η ομάδα μας είναι σε προχωρημένες επαφές. Παίζει για καμιά βδομάδα και στον φιλικό(δυστυχώς)έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και μετά ως εκ του θαύματος ενδιαφέρεται η ομάδα του βορρά. Πραγματικά οποίος θέλει να μάθει ειδήσεις για την ομάδα του βορρά μπορεί να ρίχνει ένα βλέφαρο στον τύπο της ομάδας μας.

Βέβαια το σκηνικό δεν είναι και τόσο αθώο. Η συγκεκριμένη ομάδα του βορρά συνεχώς προσπαθεί να δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα μας και κινείται πάντα στην πλάτη μας. Τελευταία βγαίνουν ειδήσεις οτι θα αποκτήσει παίκτες της ομάδας μας ελεύθερους ενώ έχουν συμβόλαιο και πολλά άλλα τέτοια. Στο τέλος γελοιοποιούνται άλλα δυστυχώς δημιουργεί θέματα μεταξύ των οπαδών της ομάδας μας.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι έτσι. Υπάρχουν και άτομα που είναι εντάξει αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι πλέον εκτός συστήματος.

υγ. και δεν μιλαω για Σπανουλη που ηδη τον εχουν μεταγραψει σε ολες τις ομαδες της ευρωπης....
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου