Σελίδες

Home » » Τεράστια αγωνιά για το ραντεβού με Σπανούλη

Τεράστια αγωνιά για το ραντεβού με Σπανούλη

Written By Κόκκινη Κυριαρχία on Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 | 12:33 π.μ.




Το μεσημέρι της Παρασκευής η συνάντηση του Σπανούλη με τους Αγγελόπουλους.



Ασχέτως το τι έχει γραφτεί μέχρι στιγμής σε Ελλάδα, Ισπανία και Ρωσία για το επαγγελματικό μέλλον του Βασίλη Σπανούλη, το μόνο σίγουρο είναι πως ο MVP της φετινής Euroleague δεν έχει αποφασίσει ακόμη το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από το αρχικό σκεπτικό του και ο Ολυμπιακός παραμένει η προτεραιότητα του ώστε να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ για τα επόμενα χρόνια. Ο αρχηγός των επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητών Ευρώπης, όμως, περιμένει πρώτα να ακούσει την πρόταση που θα του καταθέσει η διοίκηση και θέλει να ξέρει ποιο είναι το πλάνο των προέδρων ενόψει της νέας σεζόν. Είναι σημαντικό για εκείνον να γνωρίζει πως η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική, αλλά και πως θα ενισχυθεί. Θέλει κάποιες εγγυήσεις. Θα παίξει ρόλο και το πως θα τον προσεγγίσει η διοίκηση. Να νιώσει πως πραγματικά τον θέλουν!


Από την πλευρά τους οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι δεδομένο πως θέλουν να κρατήσουν στον Πειραιά τον μεγάλο ηγέτη της ομάδας τους και σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr θα του καταθέσουν ένα καλό συμβόλαιο με μία εξαιρετική προσφορά, πάντα με βάσει τα δεδομένα της εποχής που ζούμε όσον αφορά το οικονομικό, η οποία θα επιβραβεύει με σεβασμό και εκτίμηση την τεράστια προσφορά του στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.



Υπομονή και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε νεότερα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βασίλης Σπανούλης θα συναντηθεί το μεσημέρι με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και πως υπάρχει κοινή επιθυμία ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους.



Για το θέμα, βέβαια, υπάρχει τεράστια αγωνία από ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη, καθώς για τον Έλληνα γκαρντ είναι δεδομένο πως "καίγονται" τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει, είναι χαρακτηριστικό πως κατά την διάρκεια της κλήρωσης της Euroleague ενόψει της νέας σεζόν, αρκετοί άνθρωποι από ξένες ομάδες της διοργάνωσης, ρωτούσαν συνεχώς τους εκπροσώπους των Πειραιωτών "τι θα γίνει με τον Σπανούλη; Θα μείνει". Λογικό βέβαια να συμβαίνει αυτό, καθώς μιλάμε για τον κορυφαίο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα της εποχής μας, για τον MVP της Ευρωλίγκας, για τον απόλυτο σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

 Πηγη red planet
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου