Σελίδες

Home » » Έναν ''σκύλο'' για το κόφτη

Έναν ''σκύλο'' για το κόφτη

Written By Κόκκινη Κυριαρχία on Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 | 2:37 π.μ.

Την ίδια στιγμή που “τρέχουν” οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Μόργκαν Αμαλφιτανό και μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο 28χρονος Γάλλος μέσος θα έρθει στον Ολυμπιακό, οι υπεύθυνοι των Πειραιωτών “χτενίζουν” την Ευρωπαϊκή αγορά για να βρουν έναν αμυντικό χαφ πρώτης γραμμής που θα ισχυροποιήσει ακόμη πιο πολύ την ομάδα τους.

Οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις αμυντικών χαφ, με πρώτη και καλύτερη, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, αυτή του 28χρονου Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο θηριώδης παίκτης από το Μάλι, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας που συζητάνε όμως την παραχώρησή του καθώς δεν τον υπολογίζουν για τη νέα χρονιά.

Από κει και πέρα στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι εκτός από τον Μόμο Σισοκό, ο Ολυμπιακός εξετάζει και τον Αλού Ντιαρά. Ο 31χρονος διεθνής (44 συμμετοχές) Γάλλος μέσος έχει παίξει σε πολλές ομάδες της πατρίδας του (Μαρσέιγ, Μπορντό, Λιόν), ενώ ανήκει στην Γουέστ Χαμ η οποία τον είχε δανείσει πέρσι στη Ρέν.

Πάντως το μεγάλο όνομα που φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί ανασταλτικά στη μεσαία του γραμμή είναι ο Βάλτερ Γκαργκάνο!

Ο 29χρονος Ουρουγουανός διεθνής ανήκει στη Νάπολι που τον είχε δανείσει στην Ίντερ.

Ενδεχομένως οι “παρτενοπέι” να αποφασίσουν έναν νέο δανεισμό του Γκαργκάνο, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ουρουγουάης, όμως πολλά θα εξαρτηθούν σε πρώτη τουλάχιστον φάση από το αν θέλει ο ίδιος ο παίκτης να έρθει και να αγωνιστεί στην Ερλλάδα.

Όπως και να έχει η περίπτωση Γκαργκάνο είναι η πιο δύσκολη απ΄ όλες όσες εξετάζει ο Ολυμπιακός για την θέση του αμυντικού χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για “6αρι”, ο Μίτσελ, “βλέπει” και την λύση του Μαντούρο της Σεβίλλης. Ο 27χρονος Ολλανδός με θητεία σε Άγιαξ και Βαλένθια, μπορεί εκτός από αμυντικός μέσος να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα ο Μίτσελ έχει ήδη κάνει μια κρούση προς την πλευρά του Μαντούρο, ο οποίος φέτος έπαιξε σε 26 ματς της Σεβίλλης.

Πηγη : balleto.gr
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου