Σελίδες

Home » » Αφήνει υποσχέσεις!

Αφήνει υποσχέσεις!

Written By NikosASA3 on Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 | 9:13 π.μ.

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Σίμουρκ, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 2-1 χάρη σε γκολ των Διαμαντάκου (8') και Μήτρογλου (56')..


Οι Πειραιώτες μπήκαν με επιθετική διάθεση στο ματς και πήραν εύκολα τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα. Με τον Ντομίνγκες να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Διαμαντάκο στο 8'. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», εκμεταλλεύτηκε το τακουνάκι του Μανιάτη και  με ωραίο σουτ από την κορυφή της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ.
Ο Ολυμπιακός ήλεγχε απόλυτα το ματς αλλά δύο μόλις λεπτά (34') μετά την είσοδο  του Κάρολ αντί του Μέγερι, ο Κοντρέρας υπέπεσε σε πέναλτι. Παρόλα αυτά ο Νοβρουζόφ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ με το 1-0 να παραμένει.

Ο Μίτσελ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά η Σίμουρκ έφτασε γρήγορα (46') στην ισοφάριση. Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν με επιτυχία τη μπάλα από την περιοχή τους με αποτέλεσμα ο Ζερνάνοβιτς να το εκμεταλλευτεί και να γράψει από κοντά το 1-1.

Η είσοδος του Μήτρογλου στο παιχνίδι έδωσε διαφορετική οντότητα στην επίθεση του Ολυμπιακού, κάτι που έγινε αμέσως αισθητό. Ο επιθετικός των Πειραιωτών έδειξε πως παρά το γεγονός πως η προετοιμασία βρίσκεται στο ξεκίνημά της, είναι σε καλή κατάσταση και τηρουμένης πάντα της δεδομένης διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν μόνιμος κίνδυνος μέσα στην περιοχή.

Με μία όμορφη ενέργεια στο 56' κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και να δώσει ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Όπως μας μεταφέρει το Novasports, οι πρωταθλητές έχασαν από εκείνο το σημείο και μετά αρκετές καλές ευκαιρίες, με τους Γκρέκο, Λυκογιάννη και Μήτρογλου, με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν Κάψα να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση.

Οι έντεκα που ξεκίνησε το ματς ο Μίτσελ:

Μέγερι, Μανιάτης, Φέισα, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Σαλίνο, Ντομίνγκες, Βάις

Αγωνίστηκα ακόμα οι:

Μασάντο, Φετφατζίδης, Σάμαρης, Κοντρέρας, Ιμπαγάσα, Κάρολ, Παπάζογλου, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Μανωλάς, Λυκογιάνης, Καραγκούνης, Σιώπης, Γκρέκο, Τάτος, Ντε Βινσέτι, Γιαννιώτης


ΠΗΓΗ: Red Campeon
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου