Σελίδες

Home » » Το φιλανθρωπικό πρόσωπο του Πρίντεζη

Το φιλανθρωπικό πρόσωπο του Πρίντεζη

Written By Κόκκινη Κυριαρχία on Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 | 3:01 π.μ.



Οι αθλητές, ιδιαίτερα αυτοί που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες, έχουν μάθει και έχουν συνηθίσει να γίνονται αντικείμενο λατρείας.Κάθε τους κίνηση που μπορεί να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα τους, μένει για πάντα αποτυπωμένη στο μυαλό των φιλάθλων και ένα καλό παράδειγμα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης.



Ασίστ του Σπανούλη στον "Πριντ" και εκείνος με το γνωστό σουτ "πεταχτάρι" σκοράρει στο τέλος του τελικού της Ευρωλίγκας και βάζει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης, έπειτα από 15 χρόνια απουσίας.



Η συνολική του παρουσία, η αγάπη του στην ομάδα, αλλά ιδιαίτερα αυτό το σουτ, έχουν κάνει τον Γιώργο Πρίντεζη ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Ολυμπιακού. Όλα καλά μέχρι εδώ...



Τα παραπάνω τα ξέρατε, όμως καλό θα ήταν να μάθετε και κάτι άλλο για τον Γιώργο Πρίντεζη. Για τον απλό Γιώργο. Για τον άνθρωπο που δεν ξέχασε την αγαπημένη του Σύρο και συνεχίζει να βοηθά με κάθε τρόπο.



Ο 28χρονος άσος, διοργάνωσε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα πριν από λίγες ημέρες και έπειτα παρέδωσε το ποσό που μαζεύτηκε στο γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα και στο Σύλλογο Νεφροπαθών της Σύρου.



Νομίζουμε πως αυτές οι κινήσεις πρέπει να προβάλλονται, προκειμένου να θαυμάζουμε κάποιους αθλητές σαν τον Πρίντεζη, όχι μόνο για τις νίκες που χαρίζουν στις ομάδες τους, αλλά και για το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο. Καλός ο Πρίντεζης ως αθλητής, καλός και ως άνθρωπος. Μπράβο Γιώργο...



Πηγη redplanet


Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου